Diákotthon
...közel van, modern és jól felszerelt
Mezőgazdasági technikus
...ha szereted a földművelést
Állategészségügyi technikus
...ha szereted az állatokat
Élelmiszeripari technikus
...ha érdekel a labormunka
Mezőgépkezelő és -szerelő
...ha a gépek a mindened
Pék
...ha odavagy a frissensült kenyér illatáért

Az elsős tanulók beíratkozása 2020/21

Tisztelt szülők/ törvényes képviselők az elsős diákok középiskolába való íratkozása megoldható  elektronikusan  az eUprava (https://euprava.gov.rs/) portálon az Önök személyesen jelenléte nélkül, vagyis ehhez nem kell bemenni a kiválasztott iskolába. Az eUprava használatához de kell jelentkezniük  a portálra, és fiókot kell nyitniuk ott.

Az elsős tanulók középiskolába való íratkozása történhet személyesen is, ebben az esetben a kiválasztott középiskolában a helyszínen ki kell tölteni a jelentkezési űrlapot, a többi dokumentumot az iskola hivatalosan, elektronikus úton szerzi majd be.

Az eUprava(https://euprava.gov.rs/) portál az íratkozás időszakában  áll az Önök rendelkezésére, s kérjük Önöket, hogy a portál útmutatását követve minél többen válasszák  a beíratkozás elektronikus módját.

A középiskolába beíratkozni 2020.július 9-én meg 10-én lehet, 7.00 és 15.00 óra között.

Minden iskolában történő aktivitás a törvény által előírt rendelkezések alapján kerülnek megszervezésre, a rendkívüli helyzetre való tekintettel:  maszk és kesztyű használata, a 1,5 m távolság megtartása, kézmosás és fertőtlenítés illetve kis csoportokban való munka.