Дом ученика
...у близини, модерна и добро опремљен
Пољопривредни техничар
...ако волиш пољопривреду
Ветеринарски техничар
...ако волиш животиње
Руковалац-механичар пољопривредне технике
...ако машине ти значе све
Оператер у прехрамбеној индустрији
...ако волиш прехрану

Дан Заљубљених 2021.

Драги ученици,

14. фебруара обележава се светски дан заљубљених. На овај дан практикује се обичај размењивања љубавних порука, па ћемо се и ми придружити неговању ове лепе традиције.

Зато молимо све ученике да љубавна писма и друге позитивне поруке драгим особама осмисле, напишу и обавезно на цедуљи / писму назначе име и презиме, разред и одељење које „вољена“ особа похађа. Тако комплетирана писма или поруке убаците у поштанскo сандучe, којe се налази код акваријума, до четвртка до 13.00 часова (11.02.2021.), како би се љубавна пошта у петак могла поделити.

Још једном вам скрећемо пажњу да је циљ ове активности да једни другима улепшамо дан, а никако не да некоме нанесемо бол.

Поводом Дана заљубљених школа ће организовати Квиз на тему љубави. Квиз ће се одржати у петак (12.02.2021.) 7.час у преподневној смени и 1.час у послеподневној смени. Заинтересовани могу да се пријаве у ПП служби до четвртка у 13.00. У оквиру једног одељења може да се пријави један тим од 3 учесника.

Уједно подсећам ученике да је САДА право време да исправе оцене којима нису били задовољни током првог полугодишта. Искористимо ове дане да више учимо, како бисмо са добром почетном основом дочекали пролеће. Такође вас подсећамо да су 15. и 16. фебруар (Дан државности Србије, који се празнује на хришћански празник Сретења Господњег), нерадни дани.

                                                                              

директор школе: Тибор Тот