Активности у школи

Екскурзије

Свако воли путовати! Ми исто$ Mindenki szeret kirándulni. Mi is! Évente több alaklommal rendezünk nektek kirándulásokat az országban és azon kívül is. Többször megfordultunk már Magyarországon, Romániában, Olaszországban, Csehországban, Ausztriában, Szlovákiában, Montenegróban és Észak-Macedóniában is.

Стручне посете

Szeretnénk sokmindent megmutatni nektek. Úgy véljük, hogy meg kell mutatnunk tanulóinknak azt, amit az órákon tanulnak. Erre pedig nagyon jó lehetőséget adnak a szaklátogatások: gyárlátogatások, mezőgazdasági kiállítások, könyvkiállítások, mezőgép-kiállítások, autókiállítások, szövetkezet-látogatások.

Секције

Iskolánban kiélheted kreativitásodat! Nagyon sok szakkör nyújt számodra lehetőséget ebben, legyen az mezőgazdasági, állategészségügyi vagy akár élelmiszeripari témájú.

Ha még ez sem elég, lehetőséged van irodalmi, képzőművészeti vagy akár kézimunka szakkörön is részt venned.

Спортске активности

Tanulóink aktív sportéletet folytatnak. Sokan közülük kosárlabdáznak, asztaliteniszeznek, atlétikáznak, sakkoznak vagy éppen fociznak. A közelünkben lévő TSC Fociakadémiáról is sok tanulónk van. Tornatanáraink versenyekre viszik tanulóinkat, akik legtöbbször éremmel térnek haza.

Minden év májusában megrendezésre kerül iskolánban a Sportnap is, melyen a sportolás mellett a barátkozáson és a sütkérezésen is nagy hangsúly van.

Друштвена делатност

Fontosnak tartjuk, hogy aktívan részt vegyünk közösségünk munkájában és építésében. Büszkék vagyunk arra, hogy a község legnagyobb középiskolájaként segíthetünk környezetünkön.