Дом ученика
...у близини, модерна и добро опремљен
Пољопривредни техничар
...ако волиш пољопривреду
Ветеринарски техничар
...ако волиш животиње
Руковалац-механичар пољопривредне технике
...ако машине ти значе све
Оператер у прехрамбеној индустрији
...ако волиш прехрану

Спортски дан 2022

Поштоване колеге и драги ученици,

Обавештавамо вас да ће се у петак, 13.05.2022.  7.час (12.00) одржати Крос- РТС . Учествују сви ученици прве смене. После 6. часа сви ученици треба да буду у опреми у школском дворишту. Ствари остављају у учионици где имају 6.час.

Током следеће недеље (16.-20.05.) организоваћемо тематску недељу ПОЉОПРИВРЕДНА ШКОЛА ЈА ДЕО НАС. Током те недеље понедељак и уторак ће бити резервисани за посету бивших колега (пензионера) који ће одржати један наставни час, осим њих посетиће нас и бивши ученици који ће поделити своја досадашња искуства, како у актуелном животу тако и током школовања.

У среду, 18. маја 2022. године, обележавамо Спортски дан када ћемо  имати могућност да се забавимо и дружимо уз различите спортске активности. Детаљан распоред активности биће истакнут на огласним таблама.

Уписују се часови по распореду за среду. Одељењске старешине могу да  пријаве ученике на спортске активности (такмичења) стручном већу физичког васпитања.

Сви ученици у среду,  долазе у преподневну смену од 7:00 до 12:50.

Сазивамо четврту седницу Ученичког парламента у понедељак, 16.05.2022. у 12.00 часова. Молимо чланове парламента да се одазову у што већем броју. За ученике који су тај дан на економији биће организован превоз како би могли да присуствују седници парламента. Окупљање чланова ће бити код акваријума.

 

Директор  Др Жолт Хорват